OPENINGSUREN

Openingsuren: ma-vr: 8u30 -12u  13u30 - 17.00
Zaterdagvoormiddag: op afspraak
Zo: gesloten
's Avonds op afspraak
 

NIEUW ADRES

Easy-Window bvba
Kluitshofweg 12
Ind.zone Vostert 1109
3960 Bree
 
Tel.: 089/65 96 76
Fax: 089/50 25 64
 

 

Raam- en deursystemen

Hercules

Hercules is een driekamerraam- en deursysteem uit hoogwaardig aluminium dat een goede kwaliteit biedt qua isolatiewaarde en stabiliteit. Zowel de kader- als vleugelprofielen bevatten een supplementaire derde kamer vooraan met extra verstevigingshoek die een verhoogde sterkte garanderen bij gebruik. De omegavormige isolatiestrips in glasvezelversterkt polyamide garanderen een lage Uf waarde tot 2,26 W/m2K. Hiermee is het meteen een zeer energiezuinig systeem in ruimtes met een gematigd klimaat.

Hercules biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor gebruik van Euronutbeslag. Het bevat hoogkwalitatieve assemblageaccessoires waarmee het systeem vlot verwerkbaar en duurzaam is.

Triton HI

Triton HI werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage-energiewoningen in België. Dankzij de grensverleggende gebreveteerde Spidertechnologie behalen we Uw isolatiewaardes tot 1.0 W/m²K. Hierdoor voldoet u sneller aan de EPB-eisen en bespaart u een bom geld.

Spidertechnologie is een gebreveteerde innovatie van Belgische bodem en een revolutie op gebied van isolatie.Een profiel is vanbinnen als het ware een web van isolatiekamers waarin lucht gevangen zit. Letterlijk gevangen, want de lucht kan niet meer bewegen en dient daardoor als natuurlijke isolator.

Triton biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor gebruik van Euronutbeslag.

Hermes HI

Het hyperisolerend retroraam. Hermes HI is een meerkamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium voorzien van de gebreveteerde spidertechnologie, gecombineerd met een verhoogde stabiliteit.

De gebrevetteerde labyrint-isolatietechniek met spidertechnology garandeert een zeer lage Uw waarde tot 1,35 W/m2K. Hermes HI heeft aan de buitenzijde een retro  vormgeving, perfect harmoniërend met traditionele bouwstijlen. De glaslatten bezitten eveneens de sierlijke retrostijl. Hermes HI biedt dan ook een retrodesign voor de meest uiteenlopende toepassingen van naar binnen draaiende ramen.