OPENINGSUREN

Openingsuren: ma-vr: 8u30 -12u  13u30 - 17.00
Zaterdagvoormiddag: op afspraak
Zo: gesloten
's Avonds op afspraak
 

NIEUW ADRES

Easy-Window bvba
Kluitshofweg 12
Ind.zone Vostert 1109
3960 Bree
 
Tel.: 089/65 96 76
Fax: 089/50 25 64
 

 

Ramen

Voor de plaatsing van ramen in pvc maken wij gebruik van het merk SCHÜCO. Niet alleen beschikken zij over een uitgebreid aanbod aan verschillende ramen, ook zijn alle producten van SCHÜCO van een uitstekende kwaliteit. Hun slogan is dan ook niet voor niets ‘Leven met vensters’.

Corona CT 70: Vorm en functionaliteit – Een leven lang

Wie vandaag renoveert, ombouwt of een nieuw huis plant, begint deze opgave onder geheel andere en betere voorwaarden als dit voor enige jaren mogelijk was. Research en ontwikkeling hebben de venstertechniek duidelijk verbeterd en productiesystemen werden verder ontwikkeld zodat vandaag hoogwaardige vensters aan redelijke prijzen verkrijgbaar zijn.

 • Betere warmte-isolatie

Deze betere warmte-isolatie leidt direct tot lagere verwarmingskosten die enerzijds uw budget ontlasten en anderzijds milieuvriendelijk zijn door de verminderde CO2-afgave.

 • Meer veiligheid

U wilt uw huis beschermen en de hierin bevindende waardes beveiligen? Houd er dan rekening mee dat een venster vaak het zwakke punt is voor inbrekers. Met moderne technieken en passende materiaalconstructies hebben wij een veiligheidsconcept ontwikkeld dat u individueel aan uw eisen kunt aanpassen.

 • Beter wooncomfort

Nieuwe vensters geven extra wooncomfort. Zij bieden door de constructie en het gebruikte materiaal een zeer effectieve geluidsdemping. Tevens zorgen verschillende dichtingen ook bij sterke wind voor een bescherming tegen tocht. De optimale transparantie van de moderne isoleerverglazing zorgt voor een onvergelijkbaar hoge lichtinlaat.

 • Perfect gevormd design

Corona CT 70 vensters vallen op door de tijdloze lijngeving en de slanke profielen. Zij vertalen de spraak van de architecten en voeren deze consequent verder. Middels een groot spectrum van houtsoorten en kleuren kunt u niet enkel uw eigen accent zetten, ook de vormgeving van de façade profiteert van dit brede spectrum en de hierdoor gegeven mogelijkheid om kozijnen en vleugels kleurrijk op elkaar af te stemmen.

 • Productie op maat

Al deze eisen verlangen een absolute precisie bij de maatopname, productie en inbouw. Een modern venster voldoet tegenwoordig aan meer eisen en verlangt naast de moderne productie ook geschoold vakpersoneel die ervoor zorgen dat u kwaliteit krijgt tot de laatste handgreep.

 • Verschillende modellen
Corona CT 70 Classic
Corona CT 70 Cava
Corona CT 70 Rondo

Corona Accent - Kunststof kozijnen van Schüco

 • De kwaliteit

Kozijnen zorgen voor licht in uw woning en moeten ook eenvoudig geopend kunnen worden om bijvoorbeeld frisse lucht toe te laten. De kozijnen vormen de overgang van de kamer of keuken naar tuin of balkon. Ramen, voordeur en schuifdeuren worden vaak gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Hier speelt de keuze van het kozijnmateriaal een belangrijke rol. Schüco staat hier voor superieure kwaliteit.

 • De invloeden van buitenaf

Kozijnen van goede kwaliteit bieden zorgeloze bescherming tegen regen, wind en koude. Ook dragen zij bij aan het verminderen van geluid van een drukke autoweg. Samen met de kwaliteit van het isolatieglas zult u verbaast zijn van de jaarlijkse besparing op uw stookkosten. Kortom, investeren in goede kozijnen is investeren in de toekomst.

Corona SI 82+

Dit raamkozijn garandeert de hoogste thermische isolatie door middel van een gepatenteerde aluminium verbindingstechniek. Met dit systeem kunnen energiebesparende ramen prijsgunstig gerealiseerd worden door middel van industriële productie.

Eigenschappen

 • 8-kamerprofielsysteem met isolatiewaarde tot Uf = 0,9 W/m2K
 • hoge stabiliteit dankzij gepatenteerde samengestelde aluminium technologie
 • verhoogde bouwdiepte van 82 mm
 • drie afdichtingniveaus
 • smalle aanzichtbreedten zorgen voor een maximale lichtinval
 • breed aanbod van kleuren en decors
 • ook verkrijgbaar met combidrempel voor barrièrevrij wonen volgens DIN 18025