OPENINGSUREN

Openingsuren: ma-vr: 8u30 -12u  13u30 - 17.00
Zaterdagvoormiddag: op afspraak
Zo: gesloten
's Avonds op afspraak
 

NIEUW ADRES

Easy-Window bvba
Kluitshofweg 12
Ind.zone Vostert 1109
3960 Bree
 
Tel.: 089/65 96 76
Fax: 089/50 25 64
 

 

Schuifdeuren

Hestia

Hestia is een geïsoleerd systeem uit hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifelementen met Euronutbeslag. Het maximale gewicht van de schuivende delen bedraagt 200 kg (enkele wielen) en 250 kg (dubbele wielen).

Het systeem omvat zowel een duorail- als een trirail toepassing. De maximale vleugelhoogte bedraagt meer dan 3 meter. Alle kader- en vleugelprofielen zijn driekamerprofielen die garant staan voor een verhoogde stabiliteit en isolatiewaarde. In de vleugels kunnen T-profielen voorzien worden. Hierdoor is Hestia erg geapprecieerd door de vakman vanwege zijn eenvoud in verwerking en assemblage, en door de particulier vanwege de vele mogelijkheden en de optie om een grote opening te verkrijgen.

Kolos HI

Kolos HI is het eerste hyperisolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde spidertechnnology van Blyweert Aluminium. Een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en stevigheid zijn typische kenmerken van Kolos HI. Door toepassing van de modernste coëxtrusietechnieken en het spidertechnnology isolatieconcept bereikt de Kolos HI tot op heden ongekende Uf waarden op schuifdeurgebied en bewijst Blyweert Aluminium eens te meer zijn rol van vernieuwer.

Hefschuifvleugelgewichten tot 400 kg zijn mogelijk, zelfs in combinatie met een slank uiterlijk. Op deze manier is Kolos HI perfect compatibel en combineerbaar met het Triton HI raam- en deursysteem. Kolos HI is verkrijgbaar in zowel mono- als duo uitvoering, een hefschuif uitvoering is voorzien. Kolos HI is standaard met een 5-puntsluiting uitgerust en ook inbraakvertragende glaslatten zijn toepasbaar.

Kolos HI geeft u de keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren in glans, mat of structuurlak afwerking, en dit zowel in uni- als bicolor uitvoering.